Turcia şi-a retras candidatura pentru Campionatul European din 2020

Federaţia Turcă de Fotbal (TFF) a anunţat, vineri, că şi-a retras candidatura pentru găzduirea unor meciuri din cadrul Campionatului European din 2020, pentru a se concentra asupra candidaturii pentru Euro-2024.

110 afișări
Imaginea articolului Turcia şi-a retras candidatura pentru Campionatul European din 2020

Turcia şi-a retras candidatura pentru Campionatul European din 2020 (Imagine: Shutterstock)

"Credem că putem organiza un turneu întreg, nu doar semifinalele şi finala (n.r. - pachetul pentru care ar fi candidat Turcia pentru Euro-2020). De aceea, nu ne vom depune candidatura pentru 2020 şi vom lansa o campanie de candidatură pentru Euro-2024", a explicat TFF într-un comunicat.

Tot vineri, federaţia franceză a anunţat că a retras candidatura oraşului Lyon şi forul fotbalistic elveţian a retras candidatura oraşului Basel.

Naţiunile interesate de găzduirea de meciuri la Euro-2020 pot depune candidaturile oficiale până vineri la miezul nopţii. Instanţa europeană va comunica sâmbătă numărul de dosare depuse, urmând apoi inspecţiile UEFA din mai până în august.

Comitetul Executiv UEFA va desemna oraşele alese la 25 septembrie 2014.

Dosarul de candidatură a oraşului Bucureşti la organizarea unor meciuri din cadrul turneului final al Campionatului European de fotbal din anul 2020 a fost transmis, joi, la UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici