UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului Partizan Belgrad

UEFA a anunţat, vineri, că a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului sârb Partizan Belgrad, din cauza comportamentului suporterilor la meciul cu Tottenham Hotspur, din prima etapă a grupelor Ligii Europa.

43 afișări
Imaginea articolului UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului Partizan Belgrad

UEFA a deschis o procedură disciplinară împotriva clubului Partizan Belgrad (Imagine: Shutterstock)

Forul continental a precizat că a deschis procedura ca urmare a comportamentului rasist al suporterilor, a faptului că fanii au intrat pe teren, au aprins torţe şi au folosit lasere.

Cazul va fi analizat de Comisia de Control, Etică şi Disciplină a UEFA la 3 octombrie.

Formaţia Partizan Belgrad a terminat la egalitate cu Totenham Hotspur, scor 0-0, joi seară, în prima etapă a grupelor Ligii Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici