Ungur îl întâlneşte pe Christian Lindell, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis România-Suedia

Jucătorul Adrian Ungur, locul 134 ATP, îl va întâlni pe numărul 256 mondial, Christian Lindell, în primul meci al întâlnirii România - Suedia, contând pentru play-off-ul Grupei I a Zonei Euro-africane a Cupei Davis, conform tragerii la sorţi care a avut loc, joi, la Arenele BNR.

124 afișări
Imaginea articolului Ungur îl întâlneşte pe Christian Lindell, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis România-Suedia

Ungur îl întâlneşte pe Christian Lindell, în primul meci al întâlnirii de Cupa Davis România-Suedia (Imagine: Razvan Lupica/Mediafax Foto)

Meciul dintre Ungur şi Lindell este programat vineri, la ora 11.30.

Al doilea meci al zilei de vineri va fi între Marius Copil (174 ATP) şi Elias Ymer (242 ATP).

Sâmbătă, de la ora 13.00, va avea loc meciul de dublu Florin Mergea/Horia Tecău - Isak Arvidsson/Johan Brunstron.

Înaintea acestui meci, Victor Hănescu va fi premiat pentru întreaga activitate în Cupa Davis.

În ultima zi a întâlnirii de la Bucureşti, Adrian Ungur îl va întâlni pe Elias Ymer, de la ora 11.30, iar Marius Copil va juca împotriva lui Christian Lindell.

Întâlnirea dintre România şi Suedia va avea loc în acest week-end, pe Arena Centrală din cadrul complexului Arenele BNR din Bucureşti.

Echipa care va câştiga întâlnirea va rămâne în Grupa I, Zona Euro/Africană, iar echipa care va pierde va juca barajul pentru menţinerea în Grupa I cu Letonia sau Austria.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici