Valeriu Răchită este noul antrenor secund al lui Piţurcă la echipa naţională

Tehnicianul Valeriu Răchită a ajuns la o înţelegere cu conducerea Federaţiei Române de Fotbal şi va ocupa funcţia de antrenor secund al lui Victor Piţurcă la echipa naţională a României, informează, luni, site-ul oficial al FRF.

111 afișări
Imaginea articolului Valeriu Răchită este noul antrenor secund al lui Piţurcă la echipa naţională

Valeriu Răchită (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

"Selecţionerul României Victor Piţurcă şi conducerea FRF au ajuns la o înţelegere cu Valeriu Răchită pentru preluarea postului de antrenor secund al echipei naţionale de seniori, după plecarea lui Florin Marin ca tehnician principal la clubul Astra Giurgiu", se arată pe site-ul citat.

În vârstă de 43 de ani, Valeriu Răchită a obţinut două promovări cu formaţia Astra Ploieşti din Liga a III-a până în Liga I şi una cu Petrolul Ploieşti în Liga I. Tehnicianul deţine Licenta Pro din anul 2007.

Florin Marin, care ocupa funcţia de antrenor secund al primei reprezentative din 2011, a preluat, sâmbătă, conducerea tehnică a formaţiei Astra Giurgiu după demisia lui Daniel Isăilă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici