Viborg va fi susţinută la finala Ligii Campionilor cu Oltchim de 45 de suporteri

Oficialii campioanei Danemarcei la handbal feminin, Viborg, i-au informat pe omologii de la Oltchim Râmnicu Vâlcea că doresc bilete de intrare pentru 45 de suporteri care vor face deplasarea la meciul retur de la Bucureşti din finala Ligii Campionilor.

42 afișări
Imaginea articolului Viborg va fi susţinută la finala Ligii Campionilor cu Oltchim de 45 de suporteri

Viborg va fi susţinută la finala Ligii Campionilor cu Oltchim de 45 de suporteri (Imagine din arhiva Mediafax Foto/Mircea Roşca)

"Nu mă aşteptam la un număr aşa de mic al suporterilor danezi. Eu am văzut cum danezii îşi încurajau echipa naţională la campioante mondiale sau europene şi erau sute, indiferent de locul de desfăşurare al turneelor finale. Şi erau bine dotaţi, cu tot ce-i trebuie unei galerii. În orice caz, Viborg mai poate face cereri pentru bilete până cu zece zile înaintea meciului de la Bucureşti. Poate presimt ceva şi de aceea nu vin, poate simt ei că Oltchim va câştiga trofeul", a declarat preşedintele CS Oltchim, Ioan Gavrilescu.

În schimb, suporterii Oltchimului merg în număr mare în Danemarca. Aproximativ 250 de roş-albaştrii vor face deplasarea de peste 2200 de kilometri, fie cu autocarul, fie cu avionul, fie cu autoturismele.

Pentru returul de la Bucureşti din Râmnicu Vâlcea vor pleca aproximativ 35 de autocare pline cu suporteri ai Oltchimului. "Am luat în calcul şi varianta ca suporterii să facă deplasarea la Bucureşti cu trenul dar pentru o garnitură specială taxele sunt cam mari, aşa că am ales autocarele. Vor fi câte autocare este nevoie, 30, 40. Preţul drumului dus-întors va fi de 30 de lei", a concluzionat Gavrilescu.

Suporterii Oltchimului au însoţit echipa în deplasările de la la Gyor (de două ori), Viena, Viborg, Navarra şi chiar Volgograd.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici