Victor Piţurcă rămâne selecţionerul României

Federaţia Română de Fotbal (FRF) anunţă, joi, că Victor Piţurcă, tehnician care a negociat în ultima perioadă un contract cu gruparea saudită Al Ittihad, rămâne selecţionerul echipei naţionale a României.

550 afișări
Imaginea articolului Victor Piţurcă rămâne selecţionerul României

Victor Piturca (Imagine: Bogdan Iordache/Mediafax Foto)

Piţurcă va susţine, astăzi, la ora 16.00, o conferinţă de presă, la Casa Fotbalului, în sala Ioan Chirilă.

Conducerea clubului Al Ittihad a încercat, mai multe zile, să obţină serviciile antrenorului Victor Piţurcă. Selecţionerul are contract cu Federaţia Română de Fotbal până la 30 noiembrie 2016 şi, conform înţelegerii cu FRF, valoarea despăgubirii pe care ar fi trebuit să o achite forului în cazul rezilierii unilaterale a contractului său de muncă în acest moment se ridica la 1,4 milioane de euro.

Victor Piţurcă a negociat, marţi şi miercuri, cu preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, care a acceptat ruperea contractului în schimbul sumei de un milion de euro, dar clubul saudit era de acord să plătească doar 400.000 de euro.

După discuţiile de marţi, FRF a dat publicităţii un comunicat în care a precizat că doreşte să continue colaborarea cu Victor Piţurcă.

Sub conducerea lui Piţurcă, naţionala României a debutat, duminică, la Pireu, cu o victorie, scor 1-0, în faţa Greciei, în Grupa F a preliminariilor CE din 2016.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici