Wayne Rooney şi-a încheiat cariera de fotbalist şi va conduce Derby County

  • Wayne Rooney şi-a încheiat cariera de fotbalist şi a semnat un contract de manager
  • El va conduce Derby County doar din postura de antrenor
  • Messi a declarat despre britanic că este cel mai bun jucător englez pe care l-a întâlnit
410 afișări
Imaginea articolului Wayne Rooney şi-a încheiat cariera de fotbalist şi va conduce Derby County

Wayne Rooney nu va mai intra niciodată pe un teren de fotbal ca jucător, într-un meci oficial. Fostul star al lui Manchester United, ajuns la vârsta de 35 de ani, s-a retras din activitate. El a semnat un contract de antrenor cu Derby County.

 

Legenda lui Man United este cel mai bun marcator din istoria naţionalei Albionului, cu 53 de goluri. Rooney a avut o cariera de 19 ani, în care a câştigat 16 trofee, printre care şi o Ligă a campionilor. Wayne este şi golgheterul all-time al celor de la Manchester, cu 253 de goluri. După un an şi jumătate în care a fost jucător-manager, el a parafat un contract de manager cu Derby County, din liga a doua engleză.

Wayne Rooney, Manager Derby County: Să fiu sincer, m-am gândit la asta în ultimele două luni. Sunt pregătit pentru asta, ştiu că trebuia să se întâmple. Nu e aşa un mare şoc cum îmi imaginam.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici