ORAŞUL SUBACVATIC: Cum arată proiectul care ar putea deveni realitate - VIDEO

Un designer pasionat de conceptul vieţii sub apă a realizat proiectul unui complex de locuinţe subacvatic, care ar putea deveni locuibil în viitorul apropiat.

10127 afișări
Imaginea articolului ORAŞUL SUBACVATIC: Cum arată proiectul care ar putea deveni realitate - VIDEO

ORAŞUL SUBACVATIC: Cum arată proiectul care ar putea deveni realitate (Imagine: www.philpauley.com)

Phil Pauley, realizatorul proiectului, spune că a visat să-l creeze timp de 20 de ani, iar acum a dat publicităţii imagini cu modul în care ar putea arăta construcţia, informează dailymail.co.uk.

Sub-Biosphere 2 este alcătuit din opt structuri "bio-dom" şi o lăţime de 330 de metri.

Phil Pauley spune că complexul va avea un suport central, un punct de observare şi mai multe structuri care pot găzdui până la 100 de oameni. Fiecare structură va avea propriul ecosistem, fără a fi nevoie de aer sau mâncare din lumea exterioară.

"Nu vreau ca oamenii să mă creadă deplasat, aşa că aştept momentul potrivit, când oamenii vor accepta ideea. Atunci voi fi prezent cu designul meu", spune Pauley.

Designerul caută şi o editură care să îi publice trilogia de cărţi "The Moral Order / Ordinul Moral", în care vorbeşte despre o lume subacvatică pe care speră să o vadă contruită la un moment dat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici