ANAF vinde o proprietate a lui Omar Hayssam, omul de afaceri condamnat pentru terorism

  • ANAF îl execută pe omul de afaceri sirian.
  • Instituţia scoate la vânzare, din nou, apartamentul de 4 camere, cu o suprafaţă de 127 metri pătraţi.
  • Acesta se află la parterul unei vile din centrul Capitalei.
2256 afișări
Imaginea articolului ANAF vinde o proprietate a lui Omar Hayssam, omul de afaceri condamnat pentru terorism
Suma cu care apartamentul este scos la vânzare de către ANAF este 192.554 euro (949.409 lei fără TVA), aceasta fiind mai mică decât cea cerută iniţial. 
 
Este a doua încercare a statului român de a vinde apartamentul lui Omar Hayssam.
 
Omul de afaceri de origine siriană a fost condamnat în România pentru terorism. Hayssam a ajuns în atenţia opiniei publice în martie 2005, când a fost implicat în răpirea a trei jurnalişti români în Irak: Marie Jeanne Ion, Sorin Mişcovici şi Ovidiu Ohanesian. 
 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici