Bilanţul accidentului din Vaslui în care au fost implicate trei maşini: Doi morţi şi şase răniţi

UPDATE: ISU Vaslui anunţă că în urma accidentului de pe DN 2F, localitatea Puşcaşi, două persoane au murit şi alte şase au fost rănite. Victimele au fost transportate la Spitalul Judeţean Vaslui.

1947 afișări
Imaginea articolului Bilanţul accidentului din Vaslui în care au fost implicate trei maşini: Doi morţi şi şase răniţi

Accident cu 3 maşini implicate în Vaslui. Şapte persoane sunt rănite

„Două dintre victime, cele aflate în stop cardiorespirator, au fost resuscitate la faţa locului. Din nefericire, niciuna dintre aceste persoane nu a răspuns manevrelor de resuscitare, medicii declarând decesul acestora", potrivit lui Marius Stanciu, purtător de cuvânt al ISU Vaslui.

Printre persoanele rănite se află şi un copil de 14 ani.

Celelalte şase victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Vaslui, cu traumatisme multiple.

Ştirea iniţială:

Şase persoane au fost rănite în urma impactului dintre trei maşini, pe DN 2F, în localitatea Puşcaşi, judeţul Vaslui. Două dintre victime sunt în stop cardio-respirator.

Potrivit ISU Vaslui, detaşamentul de pompieri Vaslui intervine cu trei autospeciale pentru un accident rutier pe DN 2F, în localitatea Puşcaşi, în urma unui accident rutier în care sunt implicate trei maşini.

Şapte persoane sunt rănite, dintre care două sunt în stare gravă.

„În accident sunt implicate două autoturisme şi există şapte victime, dintre care două se afla în stop cardio-respirator”, anunţă ISU Vaslui.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici