Circulaţie reluată pe Autostrada Soarelui, în condiţii de iarnă

Traficul rutier pe sectorul Bucureşti – Drajna Nou al autostrăzii A2, închis după o noapte de coduri galbene şi portocalii de precipitaţii abundente de ploi îngheţate ce produc polei, a fost reluat, în condiţii de iarnă.

404 afișări
Imaginea articolului Circulaţie reluată pe Autostrada Soarelui, în condiţii de iarnă

Circulaţie reluată pe Autostrada Soarelui, în condiţii de iarnă

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că traficul rutier pe sectorul Bucureşti – Drajna Nouă al autostrăzii A2 s-a reluat, în condiţii de iarnă.

Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, şoferii sunt sfătuiţi să conducă prudent şi cu viteză redusă.

A2, între Bucureşti şi Drajna, a fost închisă circulaţiei, vineri dimineaţă, pentru toate categoriile de atovehicule, după o noapte de coduri galbene şi portocalii de precipitaţii abundente de ploi îngheţate ce produc polei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici