Elon Musk face încă un pas spre obiectivul său de a nu mai deţine nicio proprietate imobiliară

  • Elon Musk şi-a propus să-şi vândă toate proprietăţile imobiliare deţinute
  • Acum câteva luni avea imobile în valoare de 100 de milioane de dolari
  • Cea mai recentă tranzacţie este vânzarea unei case care a aparţinut lui Gene Wilder
6034 afișări
Imaginea articolului Elon Musk face încă un pas spre obiectivul său de a nu mai deţine nicio proprietate imobiliară

Elon Musk face încă un pas spre obiectivul său de a nu mai deţine nicio proprietate imobiliară

Elon Musk merge înainte cu planul său de a renunţa la toate proprietăţile imobiliare şi de a deveni, practic, homeless.

Cea mai nouă etapă a fost vânzarea unei proprietăţi din Bel Air, o casă care a aparţinut actorului Gene Wilder, pentru care a plătit 6,75 de milioane de dolari. Proprietatea e compusă dintr-un teren de 3.000 de metri pătraţi, o casă cu cinci dormitoare şi cinci băi, de 250 de metri pătraţi, plus o căsuţă de oaspeţi.

Cumpărătorul este chiar nepotul lui Gene Wilder, care a plătit 7 milioane de dolari. E impropriu spus plătit, pentru că Elon Musk i-a împrumutat 6,7 milioane ca să cumpere casa. Iar profitul lui Musk a fost zero, diferenţa până la 7 milioane fiind taxe şi comisioane.

Despre casă îţi povesteşte chiar Elon Musk, intrat în rol de agent imobiliar.

Elon Musk, CEO Tesla, Starlink: Toate dulapurile sunt făcute manual, au forme ciudate, există uşi spre nicăieri, există coridoare şi tunele ciudate, picturi stranii pe pereţi.

Averea imobiliară a lui Musk se ridica acum câteva luni la 100 de milioane de dolari. A vândut de 36 de milioane şi mai are 64 până să-şi atingă obiectivul. Cea mai profitabilă afacere imobiliară pentru Musk a fost vânzarea unui conac de 29 de milioane de dolari, pentru care plătise, în 2012, 17 milioane.

Dacă te întrebi de ce vrea Musk să renunţe la toate proprietăţile imobiliare, uite răspunsul chiar de la el.

Elon Musk, CEO Tesla, Starlink: Cred că proprietăţile te trag înapoi, sunt un vector de atac. Ţi se spune, hei, miliardarule, ai toate lucrurile astea. Dar dacă scap de ele, ce mai ai de zis? În ultimii ani, miliardar a devenit un termen peiorativ, ca şi cum ar fi un lucru rău, ceea ce nu e cazul de cele mai multe ori.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici