Extindere de program. Donald Trump va asista la un turneu de SUMO, în Japonia, în vizita găzduită de noul împărat

Preşedintele SUA, Donald Trump, va asista la un turneu de sumo, în cursul vizitei sale în Japonia, anunţă AFP.

434 afișări
Imaginea articolului Extindere de program. Donald Trump va asista la un turneu de SUMO, în Japonia, în vizita găzduită de noul împărat

Donald Trump va asista la un turneu de sumo, în Japonia

Al 45-lea preşedinte al SUA va ajunge în "Ţara soarelui răsare" la începutul lunii mai, când se va întâlni cu noul împărat al niponilor, Naruhito. Donald Trump va avea onoarea de a fi primul şef de stat care se întâlneşte cu noul împărat al Japoniei.

În aceste zile, la Washinghton este prezent premierul Japoniei, Shinzo Abe. După ce l-a primit pe Shinzo Abe în Biroul Oval, Trump a spus, cu zâmbetul pe buze, că "va asista la un turneu de sumo alături de împăratul Naruhito".

Prim-ministrul japonez Shinzo Abe a declarat înaintea întâlnirii cu Donald Trump că aşteaptă cu interes discuţiile cu preşedintele american şi a subliniat importanţa consolidării relaţiei dintre cele două ţări.

După vizita din Japonia, Donald Trump se va întâlni cu prim-ministrul Slovaciei, Peter Pellegrini, la Washington.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici