FOTO Bufet cu brânzeturi, rochii de mireasă roz-prăfuit şi torturi, la târgul de nunţi din Timişoara

Bufet cu brânzeturi, filmări cu macara, borcănele cu miere oferite ca mărturii, torturi pe buturugă din lemn sau rochii de mireasă în nuanţa roz-prăfuit sunt doar câteva dintre ofertele inedite la târgul de nunţi organizat la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara, în acest sfârşit de săptămână.

1031 afișări
Imaginea articolului FOTO Bufet cu brânzeturi, rochii de mireasă roz-prăfuit şi torturi, la târgul de nunţi din Timişoara

Bufet cu brânzeturi, rochii de mireasă roz-prăfuit şi torturi, la târgul de nunţi din Timişoara

Peste 100 de firme din judeţul Timiş, dar şi din ţară, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul nunţilor, participă în acest weekend la evenimentul “Târg pentru Mirese”, organizat la Centrul Regional de Afaceri din Timişoara. La eveniment sunt şi expozanţi care oferă produse şi servicii inedite, precum filmări cu macara sau torturi pe buturugă din lemn, cu blaturile la vedere.

În ceea ce priveşte rochiile de mireasă, producătorii spun că noutatea acestui an sunt cele în nuanţa roz-prăfuit. De asemenea, se poartă şi rochiile de mireasă în nuanţe de crem sau de alb, precum şi cele tip prinţesă, cu multă dantelă.

“Anul acesta se poartă foarte mult nuanţa ivory, nuanţele de crem până la bej, albul prăfuit, se poartă dantela, croiurile prinţesă se vând foarte bine, cu fundiţă în talie, cu breteluţă din dantelă şi cu decolteu în formă de inimă. Rochiile tip sirenă nu le promovăm foarte mult, pentru că asemenea modele se pot purta şi cu alte ocazii, plus că nu avantajează orice trup şi orice stil. Preţurile noastre sunt de producător şi sunt cuprinse între 1.000 şi 3.000 de lei. Pe perioada expoziţiilor, mai facem şi reduceri, pentru a ajuta miresele şi bugetul nunţii”, a explicat Monica Lungu, producător de rochii de mireasă din Timişoara.

Totodată, pe lângă tradiţionalul candy bar, o firmă le recomandă viitorilor miri să încerce şi bufetul cu brânzeturi la petrecerea de nuntă, care este alcătuit din câteva sortimente de brânză, fructe, tartine sărate umplute cu foie gras sau rondele cu icre negre. Preţurile încep de la 250 de euro, pentru un cheese bar pentru 100 de invitaţi.

De asemenea, un producător de miere naturală din judeţul Timiş oferă mărturii dulci. Şi anume, borcănele cu miere. “Noi suntem producători de miere şi atunci ne-am gândit să oferim mărturii dulci, adică mici borcănele cu miere naturală. Un borcănel mai mare costă 8 lei şi poate fi oferit unui cuplu, iar două mici costă 7,5 lei”, a explicat Radu Ioan Ciucur, reprezentantul firmei producătoare de miere.

Totodată, câţiva expozanţi oferă spre închiriere cabine foto, astfel încât invitaţii să rămână cu o amintire specială de la nuntă, pentru că primesc pozele pe loc şi pot să le urce instant şi pe reţelele de socializare. Un astfel de aparat poate fi închiriat cu 75 de euro pe oră.

Evenimentul “Târg pentru Mirese” din Timişoara este deschis până duminică, la ora 18.00.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici