Şef de la Protecţia Consumatorului, bătut în timpul unui control la un restaurant din Neptun

Şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa, Horia Constantinescu, a fost bătut, miercuri, în timpul unui control la un restaurant din staţiunea Neptun, el reclamând la poliţie că are şi un dinte rupt, transmite corespondentul MEDIAFAX.

8883 afișări
Imaginea articolului Şef de la Protecţia Consumatorului, bătut în timpul unui control la un restaurant din Neptun

Şeful de la Protecţia Consumatorului, bătut în timpul unui control la un restaurant din Neptun

Potrivit Poliţiei Constanţa, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor (CJPC), Horia Constantinescu, a fost bătut de reprezentanţii unui restaurant din Neptun, unde a vrut să facă un control. Şi o colegă inspector, care îl însoţea, a fost agresată.

Constantinescu ar fi fost lovit peste faţă şi i-a fost rupt un dinte, apoi şi lui, dar şi colegei sale le-au fost smulse telefoanele mobile cu care filmau controlul.

Inspectorii OPC au depus plângere la Poliţie.

Oamenii legii fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj.

La rândul lor, şi reprezentanţii restaurantului au spus că au fost agresaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici