Top oraşe de vizitat în 2021. Un oraş din România este inclus în recomandările unui cotidian britanic

  • Anul 2021 se vede bine din prisma călătoriilor
  • Poţi vizita 9 oraşe din cele mai bine clasate de către "The Independent"
  • Timişoara este în topul recomandărilor în acest an
6652 afișări
Imaginea articolului Top oraşe de vizitat în 2021. Un oraş din România este inclus în recomandările unui cotidian britanic

Top oraşe de vizitat în 2021

Dacă anul 2020 a omorât aproape toate city break-urile, anul acesta se vede plin de speranţă mai ales din prisma călătoriilor.

Echipa ziarului “The Independent” a ales nouă oraşe alternative din Europa care vă poate atrage atenţia anul acesta.

1. Jerez de la Frontera, Spania

2. Rijeka, Croaţia

3. Wroclaw, Polonia

4. Sete, Franţa

5. Lahti, Finlanda

6. Cork, Irlanda

7. Dusseldorf, Germania

8. Timişoara, România

Cel mai mare oraş din vestul Europei este amplasat pe malul nordic al râului Bega. După cum ştii Timişoara a mai fost numită şi Mica Vienă.  Asta datorită arhitecturii, istoriei bogate şi a amestecului de culturi. Romanii, tătarii, turci, austriecii şi germanii şi-au lăsat amprenta în stilul oraşului. Timişoara găzduieşte spectacole muzicale şi teatrale pe tot parcusul anului şi se aşteaptă ca oferta culturală să crească mai ales că se pregăteşte să fie Capitala Culturii în anul 2023.

9. Braga, Portugalia

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici