Un bărbat din Londra a cumpărat un fierbător la preţ redus. A primit şi o sperietură în plus | FOTO

Barry Downes, un bărbat din Londra, s-a bucurat recent după achiziţia unei căni electrice cu preţul redus de pe urma sărbătorilor de Crăciun. Dar când a deschis cana cea nouă, a descoperit că era deja locuită de un mic şarpe.

721 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Londra a cumpărat un fierbător la preţ redus. A primit şi o sperietură în plus | FOTO

Un şarpe s-a strecurat dintr-o cană electrică recent cumpărată de un om din Londra

Societatea pentru Prevenirea Cruzimii împotriva Animalelor afirmă că Barry Downes i-a contactat pentru colectarea unui animal după ce a deschis fierbătorul cumpărat pe 28 decembrie. Aparent, şarpele şi-a croit drum prin bucătăria lui.

Downes a folosit un capac de la o oală pentru a izola şarpele până la venirea unui voluntar, Ella Davies, din cadrul organizaţiei pentru protecţia animalelor.

„Downes a explicat că are probleme cu vederea şi initial a crezut că şarpele făcea parte din materialele folosite la împachetarea produsului. Doar atunci când l-a atins, şi-a dat seama că de fapt era viu”, a spus Davies.

„Barry crede că şarpele a călătorit tocmai din China – locaţia unde fierbătorul a fost făcut – dar suspectează că şarpele s-a strecurat în cutie la un depozit undeva în Marea Britanie”, a spus aceasta.

Şarpele a fost dus la spitalul pentru animale din Putney pentru a fi verificat şi îngrijit. Societatea pentru Prevenirea Cruzimii împotriva animalelor încearcă acum să-l găsească pe stăpânul şarpelui. Acesta este o specie native Americii de Nord.

„Şarpele de porumb este un adevărat artist al evadărilor, deci credem că micuţul acesta a evadat dintr-un vivariu,” a afirmat Davies.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici