Ce aduce nou iOS 14, noua versiune a sistemului de operare de la Apple

  • Noua versiune a sistemului de operare de la Apple a ajuns pe device-uri
  • Utilizatorii s-au trezit în această dimineaţă cu noua versiune pe telefon
  • Ciprian Bolan, editor Aleph, a testat câteva dintre noile funcţii
1770 afișări
Imaginea articolului Ce aduce nou iOS 14, noua versiune a sistemului de operare de la Apple

Noua versiune a sistemului de operare de la Apple a ajuns pe device-uri. Cum îţi schimbă telefonul iOS 14

Ca în fiecare an, Apple vine cu o nouă versiune a sistemului de operare. Dacă ai iPhone, atunci poţi trece la iOS 14. Apple le-a călcat în sfârşit pe urme rivalilor de la Android. De acum poţi folosi widgeturi pe iPhone.

Ciprian Bolan, jurnalist Aleph, a testat noua versiune de iOS şi îţi spune care sunt cele mai tari funcţii.
 
CIPRIAN BOLAN - JURNALIST ALEPH: Cea mai mare adusă de iOS 14 sunt widgeturile. Ele există deja de mai mulţi ani pe Android. Însă dacă eşti fan Apple, în sfârşit poţi avea update-urile pe care ţi le doreşti pe ecranul tău. Dacă ai de trimis un email sau un mesaj important pentru muncă, însă nu vrei să pierzi nicio secundă din vlogul sau serialul tău preferat, nicio problemă. Noul iOS îţi permite să le faci pe amândouă în acelaşi timp. Noul update al sistemului de operare îţi permite să interacţionezi cu iPhone-ul tău în mai multe moduri ca niciodată. Un simplu double-tap pe spatele telefonului îţi face un screenshot în 2 timp şi 3 mişcări.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici