Ce surprize îţi pregăteşte Apple pentru anul acesta

  • Apple îşi propune să lanseze 4 noi modele de iPhone luna viitoare cu viteze wireless 5G, un design diferit şi o gamă mai largă de dimensiuni ale ecranului
  • Apple pregăteşte şi un nou iPad Air cu un ecran de tip edge-to-edge iPad Pro, două noi versiuni Apple Watch şi primele sale căşti over-ear în afara mărcii Beats
  • Compania a dezvoltat, de asemenea, un nou Apple TV box cu un procesor mai rapid pentru jocuri îmbunătăţite şi o telecomandă actualizată
376 afișări
Imaginea articolului Ce surprize îţi pregăteşte Apple pentru anul acesta

Apple a cerut furnizorilor să producă cel puţin 75 de milioane de iPhone-uri 5G pentru sfârşitul acestui an, împreună cu noile modele Apple Watch, un nou iPad Air şi un HomePod mai mic, transmite astăzi Reuters, preluând Bloomberg News.

Compania lui Tim Cook se aşteaptă ca livrările acestor iPhone-uri de nouă generaţie să ajungă la 80 de milioane în 2020.

Apple îşi propune să lanseze 4 noi modele de iPhone luna viitoare cu viteze wireless 5G, un design diferit şi o gamă mai largă de dimensiuni ale ecranului, a raportat Bloomberg, adăugând că telefoanele de ultimă generaţie vor fi expediate mai devreme decât dispozitivele Pro.

Apple pregăteşte şi un nou iPad Air cu un ecran de tip edge-to-edge iPad Pro, două noi versiuni Apple Watch şi primele sale căşti over-ear în afara mărcii Beats.

Compania a dezvoltat, de asemenea, un nou Apple TV box cu un procesor mai rapid pentru jocuri îmbunătăţite şi o telecomandă actualizată, deşi s-ar putea să nu fie livrat până anul viitor, a raportat Bloomberg.

Apple nu a răspuns imediat la solicitarea Reuters pentru comentarii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici