Electrica Lucid Air, cel mai rapid sedan de serie. Cât de repede atinge suta de kilometri pe oră

  • Lucid Motors lansează Lucid Air pe 9 septembrie
  • Maşina atinge suta de kilometri pe oră sub 2,5 secunde
  • Lucid Air este echipată cu două motoare electrice de câte 650 de cai putere
771 afișări
Imaginea articolului Electrica Lucid Air, cel mai rapid sedan de serie. Cât de repede atinge suta de kilometri pe oră

Ce cascadorie publicitară e mai bună pentru o maşină decât un record de viteză. Lucid Motors, producătorul de maşini electrice, a pus la încercare modelul Lucid Air, pe care-l va prezenta oficial peste câteva zile.

Maşina a reuşit să facă 400 de metri în doar 9,9 secunde. Pe scurt, asta înseamnă că face suta de kilometri pe oră în mai puţin de 2,5 secunde. Un rezultat care face Lucid Air cel mai rapid sedan de serie din lume.

Dar e cumva de înţeles, pentru că maşina vine cu două motoare electrice de 650 de cai putere. Încă un punct important este autonomia maşinii, peste 800 de kilometri. Aşa că ai motive să urmăreşti prezentarea oficială de pe 9 septembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici