CEO-ul Apple, Tim Cook, va păstra unele obiceiuri ale tele-muncii şi după criză. Doar 15% din angajaţi au revenit la birou

  • Doar 15% dintre angajaţii Apple s-au întors la muncă
  • CEO-ul Apple este impresionat de munca de acasă a angajaţilor
  • Noile modele de Apple Watch şi Ipad au fost pregătite la timp
169 afișări
Imaginea articolului CEO-ul Apple, Tim Cook, va păstra unele obiceiuri ale tele-muncii şi după criză. Doar 15% din angajaţi au revenit la birou

FOTO: Profimedia

Tim Cook, CEO-ul Apple, spune ca este impresionat de abilitatea angajaţilor de a lucra remote şi crede că unele obiceiuri create în pandemie vor rămâne şi după această perioadă.

Chiar dacă au lucrat de acasă, angajaţii au creat la timp noile modele de Apple Watch şi Ipad, aşa că el nu crede că se va mai întoarce la modul de lucru de dinainte de Covid. Doar 15% dintre angajaţii Apple au revenit la birou.

De partea cealaltă, şefii Netflix si JP Morgan, sunt împotriva muncii remote. CEO-ul JP Morgan Jamie Dimon crede că munca de acasă ar putea să creeze daune pe termen lung companiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici