Compania Singer transformă la comandă orice Porsche 911 într-o maşină unică pe piaţă

  • Singer este o companie care modifică la comandă maşinile Porsche 911
  • Pielea din interiorul maşinii este pictată cu vopsea fosforescentă
  • Preţul de pornire este de $475,000 şi poate ajunge la $1.8 millioane
545 afișări
Imaginea articolului Compania Singer transformă la comandă orice Porsche 911 într-o maşină unică pe piaţă

Compania Singer rămâne fidelă maşinilor Porsche şi ne face cunoştinţă cu ultimul model tunat. Este o versiune din anii 90, cu 450 de cai putere.

Misteriosul client care a dorit un Porsche pentru safari a comandat nu una, ci două maşini. Acesta şi-a dorit un design special conceput pentru ca bolidul să fie rezistent oricărui tip de suprafaţă. Terenul alunecos sau ploios nu îi stau în cale.

Richard Tuthill, CEO Singer Vehicle Designs: Doar când asamblezi pentru ultima dată vehiculul poţi să apreciezi ce proiect enorm am realizat. Şansa de a realiza o astfel de maşină... fiecare zi e Crăciunul când eşti implicat în aşa ceva. Totul este pornit de la zero. Nu există ceva care să ne ghideze când facem un asemenea proiect. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici