Companiile din România se promovează de sărbători prin SMS. De ce aleg această metodă?

  • Multe companii din România se promovează în perioada sărbătorilor prin SMS-uri
  • O companie trimite în medie 7.000 de SMS-uri lunar către clienţii săi
  • De sărbători volumul de SMS-uri trimise de companii creşte cu cel puţin 50%
573 afișări
Imaginea articolului Companiile din România se promovează de sărbători prin SMS. De ce aleg această metodă?

Sursa foto: Mediafaxfoto

Campaniile de promovare sunt în trend în perioada sărbătorilor în cadrul companiilor. Multe dintre acestea se promovează prin SMS. Volumul de mesaje trimise creşte cu cel puţin 50% de sărbători, în comparaţie cu o perioadă obişnuită din an. 2.000 de companii din România apelează la serviciile oferite de Cătălin Sporiş, cofondator al unei platforme de comunicare prin SMS
 
CĂTĂLIN SPORIŞ, cofondator SMSO, platformă de comunicare prin SMS: Cei din e-commerce sunt cele mai active companii din punctul acesta de vedere pentru că ei au şi bază de date mari de clienţi. Şi ONG-urile, în acelaşi timp. SMS-ul am putea să-l vedem ca o metodă de marketing. În general, aceste campanii au loc datorită evenimentelor de peste an, cum este partea asta de Crăciun. Rata de citire este undeva la 98% pentru SMS-uri. 
 
O companie trimite în medie 7.000 de SMS-uri pe lună către clienţi, iar o bancă poate ajunge la un million de mesaje trimise lunar. Pentru fiecare SMS trimis, o firmă scoate din buzunar în jur 3 cenţi. 
 
RADU METEŞ, director de marketing elefant.ro: Până acum am trimis aproximativ 400.000 de mii de SMS-uri în această perioadă. Perioada sărbătorilor pentru price magazin online înseamnă o parte bună din toate veniturile anuale, iar canalul de SMS marketing ne ajută în acest sens.  În această perioadă numărul de SMS-uri pe care îl trimitem este aproximativ dublu decât într-o perioadă normal. SMS-ul poate fi un canal care poate deranja clientul şi încercăm să păstrăm o recurenţă cât mai rară şi un mesaj cât mai personalizat pentur acesta.
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici