IKEA şi Sonos îmbină muzica cu imaginea într-un singur obiect. Tabloul SYMFONISK revoluţionează arta

  • IKEA a anunţat apariţia unui produs inovativ, creat în colaborare cu Sonos, Tabloul SYMFONISK.
  • Deşi arată ca un tablou clasic, acesta va putea reda muzică şi îşi va putea schimba imaginea.
  • Difuzorul sub formă de tablou SYMFONISK se conectează prin WiFi şi poate fi utilizat ca singură sursă de sunet dintr-o cameră sau conectat cu alte produse din gama SYMFONISK sau alte produse Sonos.
238 afișări
Imaginea articolului IKEA şi Sonos îmbină muzica cu imaginea într-un singur obiect. Tabloul SYMFONISK revoluţionează arta

Sursa foto: IKEA

IKEA şi Sonos îmbină muzica cu imaginea într-un singur obiect, un tablou. Cu noul difuzor WiFi SYMFONISK sub formă de tablou, oamenii se pot bucura atât de muzică ambientală, cât şi de o frumoasă piesă de artă.

Cercetările arată că mulţi oameni cred că muzica este cel mai important ingredient pentru crearea atmosferei potrivite acasă.

IKEA şi Sonos recunosc importanţa sunetului şi efectul său pozitiv asupra vieţii de acasă. Combinând cunoştinţele de mobilier casnic ale IKEA cu expertiza Sonos în crearea de experienţe sonore şi difuzoare de înaltă calitate, SYMFONISK îmbină sunetul cu designul.

După apariţia difuzorului cu lampă şi a celui de tip raft SYMFONISK în gama IKEA, în 2019, noul difuzor WiFi sub formă de tablou SYMFONISK poate fi folosit şi ca o piesă de artă pentru casă.

„Difuzorul cu ramă foto, care economiseşte spaţiul, poate fi aşezat pe perete ca o piesă de artă atrăgătoare, poate fi asortat cu alte lucrări de pe perete, poate fi aşezat pe un raft sau pe podea, sprijinit de perete. Imaginile interschimbabile facilitează alegerea unui stil care se potriveşte fiecărei case”, a spus Stjepan Begic, dezvoltator de produse la IKEA din Suedia.

Ca parte a gamei inteligente IKEA Home, aflată în dezvoltare, acest nou difuzor le permite multora să se bucure de o viaţă de zi cu zi mai inteligentă”, adaugă el.

„Fiecare difuzor SYMFONISK combină experienţa sonoră Sonos cu designul IKEA în moduri surprinzătoare, creând produse pe care nicio companie nu le-ar crea singură”, a afirmat Sara Morris, director de produs la Sonos.

„Designul acustic Sonos înseamnă că difuzorul tabloului sună uimitor pentru o formă atât de compactă, iar aplicaţia Sonos înseamnă că este uşor de configurat şi uşor de utilizat. Această colaborare pe termen lung continuă să ofere noi idei captivante care vor aduce experienţe de ascultare extraordinare în casele din întreaga lume - aşteptăm cu nerăbdare să livrăm împreună mai multe produse unice în viitor”.

Ascultătorii se pot conecta la mai mult de 100 de servicii de streaming, precum şi la întreaga gamă de produse Sonos prin SYMFONISK.

Începând cu 15 iulie 2021, difuzorul WiFi sub formă de tablou SYMFONISK va fi disponibil în magazinele IKEA şi pe IKEA.com din Europa şi America de Nord.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici