O nouă reţea socială introduce funcţia de mesaje audio

  • Până acum puteai trimite doar mesaje text pe Twitter
  • Vei putea înregistra mesaje audio şi le vei putea distribui
  • Deocamdată se testează pe un lot restrâns de posesori de iPhone şi iPad
478 afișări
Imaginea articolului O nouă reţea socială introduce funcţia de mesaje audio

O nouă reţea socială introduce funcţia de mesaje audio

După ce a dublat lungimea tweet-urilor în 2017, cei de la Twitter s-au gândit că poate nici 280 de caractere nu-ţi ajung. Aşa că Twitter s-a gândit să tea jute să-ţi faci vocea auzită. La propriu.

Poţi înregistra mesaje audio pe care să le distribui sub formă de ‘voice tweets’. Dar pentru că n-ar fi fost Twitter dacă n-ar fi avut limitări, durata unei înregistrări nu poate depăşi 140 de secunde. Interesantă simetrie, nu-i aşa? Dacă totuşi depăşeşti 140 de secunde, porneşte o altă înregistrare în care vei continua ce aveai de spus.

E simplu, deschizi un nou mesaj, scrii ce ai de scris, după care apeşi pe butonul de audio, înregistrezi ce vrei să spui şi publici mesajul. Cam asta e tot.

Deocamdată Twitter testează facilitatea pe un număr restrâns de utilizatori iOS, dar, curând, va fi disponibilă pentru toată lumea.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici