WhatsApp, cu stângu-n dreptul. Facebook a fost nevoită să scoată reclamele aflate pe paginile ziarelor din India

  • Facebook a fost nevoită să scoată reclamele aflate pe paginile ziarelor din India
  • Este vorba de o campanie de milioane iniţiată după anunţul cu privire la WhatsApp
  • WhatsApp a anunţat utilizatorii pe 6 ianuarie că datele le vor fi distribuite către Facebook
1025 afișări
Imaginea articolului WhatsApp, cu stângu-n dreptul. Facebook a fost nevoită să scoată reclamele aflate pe paginile ziarelor din India

WhatsApp, cu stângu-n dreptul. Facebook a fost nevoită să scoată reclamele aflate pe paginile ziarelor din India

Când încep problemele, par că nu se mai opresc. Asta simte pe pielea ei WhatsApp care e într-o noua situaţie uşor jenantă.

Facebook, compania care plătea 19 miliarde de dolari să cumpere WhatsApp în 2014, a fost luată în colimator în India. S-a întâmplat asta după o reclamă apărută în mai bine de 10 ziare. Facebook a plătit bani buni pentru mesajul "WhatsApp îţi respectă confidenţialitatea", şi apoi a fost nevoită să-l retragă, scrie Reuters. Asta după anunţul de pe 6 ianuarie făcut de WhatsApp cu privire la datele personale care vor ajunge şi la Facebook.
 
O schimbare care afectează doar afacerile făcute prin intermediul aplicaţiei, nu consumatorii. Mesajul a fost spus greşit iar milioane de utilizatori au trecut pe Signal şi Telegram.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici