Video Ariana este eleva din generaţia COVID pentru care ultimul clopoţel nu mai sună

  • Ariana este clasa a VIII-a şi astăzi trebuia să aibă ultimul clopoţel
  • Din cauza epidemie de COVID ultimul clopoţel s-a anulat
  • Pentru elevii de clasa a VIII-a ulimtul clopoţel şi banchetul de final de gimnaziu vor fi doar în mediul virtual
644 afișări

Ariana este unul dintre cei peste 180 de mii de elevi pentru care ultimul clopoţel nu mai sună anul acesta. Nu şi-a imaginat niciodată că aşa va arăta sfarşitul celor opt ani de şcoală. Ariana locuieşte în Constanţa şi ultimele luni şi le-a petrecut în izolare. Îşi va lua rămas bun de la colegi în mediul virtual, pentru că de o întălnire faţă în faţă momentan nu se pune problema.

Ariana: „Ne întristează pe toţi, pe fiecare elev de clasa a VIII-a, de clasa a XII-a că nu mai avem ultimul clopoţel, că nu mai avem ocazia să petrecem acea ultimă zi de şcoală, în aceea formulă, cu toţi colegii cu toţi profesorii noştri, să ne luăm la revedere.”

Cristina Fulop, psihoterapeut: „Suferinţele au fos multiple, momentele acestea se întâmplă o singură data în viaţă şi ar fi trebuit să arate într-un anumit fel pentru ei, dar cred că în noul context de viaţă au înţeles că trebuie să se aşeze în noua paradigmă de viaţă.”

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici