Cel mai mare angajator din industria auto şi-a făcut „facelift” la sediul din Timişoara

  • Cel mai mare angajator din industria auto locală a făcut o investiţie de 33 de milioane de euro
  • Germanii de la Continental au extins o clădire pentru noii angajaţi
  • Inginerii români dezvoltă la Timişoara softuri şi echipamente pentru industria auto
1318 afișări

Grupul german Continental, cel mai mare angajator din industria auto din România, continuă investiţiile în plină criză. Compania angajează programatori care să lucreze la tehnologiiile folosite în maşinile viitorului şi a extins sediul din Timişoara cu o investiţie de 33 de milioane de euro. Grupul are 20.000 de angajaţi în România şi afaceri de 3 miliarde de euro.

Chistian von Albrichsfeld, director CONTINENTAL România: Noi ne bucurăm foarte mult că corporaţia noastră are încredere în România. Oamenii sunt foarte ambiţioşi, vor să lucreze şi asta se vede. Oferim practică de vară, oferim posibilitatea de a lucra în paralel cu studiile pentru a vedea care joburi li se potrivesc.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici