Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

42 afișări

GALERIE FOTO Tarife de la 60 la 450 de lei pe litoralul românesc, pentru minivacanţa de 1 Mai

Peste 40.000 de turişti sunt aşteptaţi anul acesta să petreacă minivacanţa de 1 Mai pe litoral, preţurile pentru o noapte de cazare plecând de la aproximativ 15 euro într-o vilă din Eforie, Costineşti sau Vama Veche. La un hotel de cinci stele, turiştii ajung să plătească peste 450 de lei.

Salvamarii vor ieşi din nou voluntar, de 1 Mai, pe plajele din Constanţa şi Mamaia

Câteva zeci de salvamari voluntari se vor afla pe plajele dintre Constanţa şi Mamaia şi în minivacanţa de 1 Mai din acest an, urmând să vegheze din ATV-uri la siguranţa turiştilor şi fiind pregătiţi să intervină, în caz de necesitate, cu ambarcaţiuni cu motor.

Starea lui Dănuţ, copilul de doi ani care a căzut într-un puţ în Teleorman, s-a îmbunătăţit. A fost detubat şi respiră singur

Copilul de doi ani, care a căzut într-un puţ din judeţul Teleorman şi a fost scos după 10 ore, a putut fi detubat joi şi acum respiră spontan, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului Grigore Alexandrescu, Raluca Alexandru.

Guvernul a alocat 30,1 milioane de lei pentru construcţia a patru bănci de sânge/ Medicamente noi, pe lista celor compensate şi gratuite

Guvernul a aprobat, joi, printr-o Hotărâre, alocarea sumei de 30,1 milioane de lei, pentru anii 2017-2018, pentru construcţia şi dotarea cu echipamente pentru patru bănci de sânge şi celule umane în Bucureşti, Iaşi, Târgu Mureş şi Timişoara, care să asigure tratament de urgenţă.

Consultanţii fiscali spun că impozitul global va tăia din salarii, angajatorii îi contrazic

Proiectul noului Cod Fiscal prevede că angajatorii nu vor mai reţine lunar impozitul pe venit din salariul angajaţilor, lucru care în opinia consultanţilor fiscali duce la scăderea salariilor. Dar liderii patronali spun că angajatorii se confruntă cu o criză de personal, deci nu vor tăia salariile.

Preşedintele Iohannis a promulgat legea care interzice parlamentarilor să conducă activităţi comerciale

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea care stabileşte că parlamentarii nu pot avea funcţii de conducere în societăţi care desfăşoară activităţi comerciale.

FOTO Misiuni de poliţie aeriană comună cu avioane ale Forţelor Aeriene Române şi ale Marii Britanii

Un detaşament al Forţelor Aeriene Regale ale Marii Britanii a fost primit, joi, pe baza aeriană din Mihail Kogălniceanu, acesta urmând să execute, timp de patru luni, misiuni de poliţie aeriană împreună cu aeronave ale Forţelor Aeriene Române.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici