Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 12 aprilie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00.

117 afișări

Ambasadorul României în SUA George Maior a afirmat că Preşedintele României a fost primul şef de stat din regiune care s-a întâlnit cu noul preşedinte al SUA. Reacţia vine după ce Călin Popescu Tăriceanu a spus că acesta nu a fost în stare să aranjeze vizite oficiale pentru premierii în funcţie.

Liviu Dragnea a declarat aseară la un post TV că se aşteaptă ca preşedintele Klaus Iohannis să înceapă iar circul, atunci când Rovana Plumb şi Natalia Intotero vor fi remaniate de la portofoliile Fonduri Europene şi Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

Ministerul de Interne din Ecuador a anunţat ieri că o persoană apropiată fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, a fost arestată în timp ce încerca să părăsească Ecuadorul, ţară în care locuia de mai mulţi ani, relatează BBC.

Autorităţile din Coreea de Nord au anunţat că preşedintele şi premierul ţării au fost înlocuiţi, însă puterea reală rămâne concentrată în mâinile lui Kim Jong Un, informează agenţia de ştiri Reuters, citând mass-media de stat de la Phenian.

Naveta spaţială israeliană Beresheet s-a prăbuşit în cursul operaţiunii de aselenizare, în urma unor defecţiuni tehnice la motorul principal, iar conexiunea cu naveta s-a întrerupt, informează postul BBC News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici