Nicuşor Dan, după ce şi-a exercitat dreptul la vot: ” Am votat cu sete, să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiţă de interese”

  • Candidatul PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a venit la vot împreună cu familia.
  • Nicuşor Dan: ”Aştept de mult votul ăsta. Am votat cu sete.”
733 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan, după ce şi-a exercitat dreptul la vot: ” Am votat cu sete, să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiţă de interese”

Nicuşor Dan, după ce şi-a exercitat dreptul la vot: ” Am votat cu sete, să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiţă de interese”

Candidatul PNL şi USR-PLUS la Primăria Capitalei, Nicuşor Dan, a venit la vot împreună cu familia. El a spus că aşteaptă de mult aceste alegeri şi i-a indemnat pe bucureşteni să meargă la vot. 
 
”Aştept de mult votul ăsta. Am votat cu sete, să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiţă de interese de naşi, de prieteni, de fini, de cumetri, care a ţinut în subdezvotlare acest oraş. De aia nu au fost în stare să rezolve nici măcar apa caldă, nu mai zic de trafic sau poluare. Am votat pentru un orş cu potenţial, cu oameni muncitori şi creativi”, a afirmat Nicuşor Dan, la ieşirea din secţia de votare. 
 
El a mai afirmat că această competiţie este una de valori, între adevăr şi minciună, între competenţă şi incompetenţă. 
 
”Dincolo de problemele vieţii curente,  competiţia electorală este una de valori. Este una între adevăr şi minciună, este una între competenţă şi incompetentţă, între cinste şi corupţie şi este una între decenţă şi superficialitate fudulă. De asta am votat cu mare sete”, a adăugat Nicuşor Dan.
 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici