Alegeri parlamentare. Un gălăţean a sunat la 112 pentru că nu a fost lăsat să voteze în Sibiu

  • Un bărbat de 31 de ani, din Galaţi, a fost sancţionat pentru că a încercat să voteze în localitatea Şelimbăr, din judeţul Sibiu.
  • O altă sesizare făcută prin apel pe numărul Telverde a venit din partea unei persoane care a anunţat că membrii unei secţii de votare nu poartă corespunzător masca.
420 afișări
Imaginea articolului Alegeri parlamentare. Un gălăţean a sunat la 112 pentru că nu a fost lăsat să voteze în Sibiu

Alegeri parlamentare. Un gălăţean a sunat la 112 pentru că nu a fost lăsat să voteze în Sibiu

Poliţiştii sibieni au fost sesizaţi, duminică, prin apel la 112 că la o secţie de votare din Şelimbăr, un bărbat din judeţul Galaţi nu a fost lăsat să voteze.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că este vorba de un bărbat în vârstă de 31 de ani, domiciliat în judeţul Galaţi, care nu avea reşedinţă şi nici drept de vot în judeţul Sibiu.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu avertisment pentru apelare abuzivă a autorităţilor.

A altă sesizare a fost făcută prin apel pe numărul TelVerde. O persoană a anunţat că o parte din membrii unei comisii de votare ai unei secţii din municipiul Sibiu nu poartă masca sanitară în mod corespunzător.

O echipă de cercetare verifică această sesizare, la ora transmiterii acestei ştiri.

 

Imediat după închiderea urnelor, Mediafax.ro va prezenta primul exit-poll disponibil în România, pentru alegerile parlamentare 2020. Rezultatele exit-poll-ului CURS-Avangarde vor fi anunţate duminică, la ora 21.00, imediat după închiderea urnelor de vot, pe site-ul mediafax.ro. Rezultatele de la exit-poll nu iau în calcul voturile din diaspora, sondajul fiind realizat doar pentru secţiile de votare de pe teritoriul României.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici