Angajat în România. Roluri în magazinele Kaufland. Ce presupune munca unui angajat. Beneficii şi responsabilităţi

Angajat în România. Munca fiecărui angajat este importantă şi pune o cărămidă la construcţia noastră comună "România". În campania "Angajat în România" ne îndreptăm atenţia spre cel mai mare angajator privat din ţară: Kaufland.

6100 afișări
Imaginea articolului Angajat în România. Roluri în magazinele Kaufland. Ce presupune munca unui angajat. Beneficii şi responsabilităţi

După cum menţionam şi în articolul precedent, cu peste 170 de magazine şi o campanie de extindere în plină desfăşurare, Kaufland este permanent în căutare de colegi.

În prezent, în Bucureşti există 23 magazine Kaufland, în Timişoara 6 magazine, în Iaşi 5 magazine, iar în Cluj-Napoca, Constanţa şi Sibiu câte 4 magazine. Kaufland are magazine şi în oraşe mai mici precum Urziceni, Bârlad, Sebeş, Carei şi pregăteşte deschideri şi în oraşe precum Salonta sau Vişeul de Sus.

Procesele de recrutare se desfăşoară constant în toată ţara, atât în magazinele existente, cât şi în cele aflate în pregătire pentru noile deschideri.

Astfel cei ce doresc să se alăture echipei Kaufland pot opta pentru un loc de muncă chiar în localitatea/zona lor.

Ce posturi sunt disponibile?

Funcţionarea unui magazin Kaufland depinde de munca unei echipe numeroase şi cu funcţii diverse.

Rolurile cel mai cautate sunt cele de Lucrător Comercial, Personal Curăţenie, Şef Raion, Cadru Tehnic PSI, Adjunct Manager Magazin, Manager Magazin, Funcţionar Informaţii Clienţi.

O listă completă a Job-urilor este disponibilă AICI. Platforma este una uşor de navigat şi dispune de posibilitate de a căuta locuri de muncă în funcţie de oraş sau domeniu de activitate.

Pe platformă, după ce ai dat click pe job-ul dorit, poţi vedea şi beneficiile, profilul şi responsabilităţile pe care fiecare job le are.

Kaufland a luat din 2021 decizia ca toţi candidaţii pentru funcţii de execuţie să aibă acces la informaţii clare cu privire la remuneraţie încă de la începutul procesului de recrutare.

Ce presupune munca unui lucrător comerical, şef de raion, personal Curăţenie etc

Kaufland a lansat o serie de videoclipuri ce îţi oferă o mică incursiune în activitatea de zi cu zi a angajaţilor.

Lucrător comercial

Şef Raion

Personal Curăţenie

În playlistul Kaufland Cariere poţi găsi videoclipuri asemănătoare şi pentru alte job-uri.

Procesul de aplicare

Pentru a aplica la joburile Kaufland România, poţi accesa site-ul oficial al companiei la www.cariere.kaufland.ro. Se poate aplica şi sunând la 021 91 32 sau venind la biroul de informaţii din oricare magazin Kaufland.

De asemenea, Kaufland oferă posibilitatea de a aplica pentru joburi şi fără a trimite un CV detaliat. Poţi completa doar numele tău, numărul de telefon şi o adresă de email, dacă aceasta există.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici