Gestul lui Rafael Nadal după ce a lovit din greşeală un copil de mingi - VIDEO

Rafael Nadal a lovit din greşeală o fetiţă aflată în apropierea terenului, încercând să trimită mingea adversarului. Imediat după, Nadal a fugit la fetiţă şi a sărutat-o pe obraz. Incidentul a avut loc joi, în timpul meciului cu Federico Delbonis, câştigat de iberic cu scorul de 6-3, 7-6(4), 6-1.

3231 afișări
Imaginea articolului Gestul lui Rafael Nadal după ce a lovit din greşeală un copil de mingi - VIDEO

Sursa FOTO: Hepta.ro

Încercând să ajungă la serviciul lui Delbonis, Rafael Nadal nu s-a poziţionat corect şi a trimis greşit mingea care a lovit-o puternic pe fata aflată lângă arbitru. Când a văzut ce s-a întâmplat, Rafael Nadal s-a repezit spre fetiţă şi a verificat dacă este în regulă. Vizibil emoţionată şi fericită, fata l-a asigurat că nu a păţit nimic. Rafael Nadal a sărutat-o pe fetiţă pe obraz şi s-a întors la joc.

În turul trei al Australian Open, Rafael Nadal se va înfrunta cu Pablo Carreno-Busta (30 ATP), cel care l-a învins pe Peter Gojowczyk (120 ATP), cu scorul de 6-4, 6-1, 1-6, 6-4.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici