Camping la alt nivel. Nissan a lansat un nou concept pentru autorulote

  • Modelul Nissan e-NV200 este un concept pentru o rulotă electrică conceput pentru trasee pe timpul iernii
  • E echipată cu panouri solare, bucătărie integrată, frigider, paturi pliabile şi un acoperiş extensibil
  • Rulota ajunge la 100 km/h în 14 secunde şi atinge o viteză maximă de 122 de km/h
6653 afișări
Imaginea articolului Camping la alt nivel. Nissan a lansat un nou concept pentru autorulote

Sursa foto: YouTube / Nissan Europe

Pentru cei pasionaţi de călătorii şi camping, hai să vă spun de un concept nou. Nissan are o dubiţă electrică care poate îmbunătăţi semnificativ viitoarele vacanţe.

Noua dubiţă de la Nissan este electrică şi echipată perfect pentru excursiile pe timp de iarnă. Vine la pachet cu o bucătărie integrată perfect funcţională, frigider şi paturi pliabile. Şi totul într-un spaţiu mai redus decât al unei rulote. Un avantaj este că poţi să mergi oriunde cu ea fără să ocupi mai mult de un loc de parcare.
 
Acoperişul este prevăzut cu panouri solare, însă utilizatorii au remarcat o problemă. Va fi dificil ca panourile solare să încarce bateria dacă nu este .. soare. Aşa că trebuie să te bazezi pe cei 300 de kilometri de autonomie oferiţi de baterie.
 
Noul model Nissan vine echipată cu cauciucuri de iarnă şi prinde 100 la oră în 14 secunde. Nu te gândi că vei goni cu dubiţa: viteza maximă este de 122 de kilometri pe oră.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici