VIDEO  Cel mai căutat traficant de droguri din lume ascundea în garaj bogăţii de 3,5 milioane de euro

  • Instanţa i-a confiscat 23 de bijuterii pe roţi lui Hakan Ayik, care în 2021 era catalogat drept cel mai căutat bărbat din Australia.
  • El a fost arestat la Istanbul, în noiembrie 2023.
  • Oamenii legii turci vor putea acum să conducă mărci de maşini valoroase, precum Ferrari, Porsche şi Bentley.
3555 afișări
Imaginea articolului Cel mai căutat traficant de droguri din lume ascundea în garaj bogăţii de 3,5 milioane de euro

Poliţia turcă „mulţumeşte” traficantului: va merge cu Ferrari 488 şi cu Porsche Taycan. Oamenii legii au urcă pe cai mari şi puternici: Ferrari, Porsche şi Bentley

Valoarea parcului auto al Poliţiei turce s-a îmbogăţit cu aproximativ 3 milioane şi jumătate de euro, fără ca guvernul de la Ankara să fi fost nevoite să cheltuiască vreun ban pe 20 dintre cele mai râvnite vehicule.

Una dintre „noile” maşini turceşti stradale din Turcia, un Ferrari 488

În garajul poliţiştilor au intrat supercaruri de calibrul Ferrari 488 şi SUV-uri de lux impunătoare precum Mercedes GLS. Din imaginile publicate cu mândrie pe reţele sociale de ministrul turc de Interne se pot observa bolizi sport puternici, atât motoare cu ardere internă, precum Bentley Continental GT, dar şi maşini electrice, precum Porsche Taycan.

Sunt şi automobile mai „normale”, de la Audi, Volvo, Range Rover şi Volkswagen (există chiar şi un „super” Golf), pentru orice eventualitate.

Cum s-a ajuns la o asemenea bogăţie? Toate maşinile îi aparţin lui Hakan Ayik, un mare pasionat de maşini, personaj cu o avere estimată la peste un miliard de dolari, care este însă considerat unul dintre cei mai mari traficanţi de droguri din lume.

Hakan Ayik a fost în 2021 cel mai căutat bărbat din Australia. Autorităţile turce i-au confiscat lui Ayik, după ce l-au reţinut, colecţia de 23 de maşini. De acum încolo, maşinile vor fi folosite Poliţie, pentru a alerga după alţi criminali.

Instanţa a decis recent să confişte colecţia de bijuterii cu patru roţi a lui Ayik, în timp ce el a fost arestat la Istanbul, în noiembrie 2023, împreună cu 36 de complici, şi s-o doneze poliţiştilor.

Motiv de mândrie pentru ministrul turc de Interne, Ali Yerlikaya.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici