VIDEO  Clip cu Land Rover pe stânci, restras de pe piaţa din Marea Britanie

  • Un videoclip publicitar spectaculos, aproape incredibil, compus din imagini uluitoare, a agitat apele în Marea Britanie.
  • Sunt atât de şocante instantaneele, încât manevrele sunt foarte periculoase, dar şi neverosimile.
  • În Marea Britanie, reclama Land Rover a fost interzisă.
2514 afișări
Imaginea articolului Clip cu Land Rover pe stânci, restras de pe piaţa din Marea Britanie

Clip cu Land Rover pe stânci, restras de pe piaţa din Marea Britanie

În secvenţe, Land Rover Defenders debarcă de pe un feribot, traversează oraşul şi îşi croieşte drum în deşert. Aleargă pe nisip, urcă pe dune, trece pe lângă stânci. Acestea sunt secvenţele finale care au dus la cenzură: maşinile, în vârful unei stânci.

Autoritatea pentru Standarde de Publicitate (ASA) din Marea Britanie a constatat că acest conţinut este înşelător şi periculos. Îngrijorarea provine din faptul că senzorii de parcare de pe vehiculele moderne nu pot detecta spaţiul gol – hăul sau marginea unei prăpastii, aşa cum se arată în videoclip.

Traductoarele lor cu ultrasunete pot detecta doar obiecte dure din spatele vehiculului. Dacă un şofer s-ar baza pe senzorii de parcare atunci când mergea înapoi spre o stâncă, pur şi simplu s-ar trezi în marşarier în prăpastie, fără ca senzorii de parcare să emită vreun sunet.

Jaguar Land Rover a răspuns că reclama „arată clar că maşina se întoarce spre un bolovan”, care ar fi putut declanşa senzorii.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici