Nico Rosberg s-a apucat de design de maşini. A început cu propria echipă din Extreme E

  • Nico Rosberg, fostul campion mondial de Formula 1, are echipă în Extreme E
  • El a pus mâna şi a desenat elemente de design ale maşinii care va alerga în curse
  • Organizatorii ExtremeE vor ca startul să aibă loc pe 3 aprilie
  • Maşina cu care piloţii vor concura se numeste Spark Odyssey 21
96 afișări
Imaginea articolului Nico Rosberg s-a apucat de design de maşini. A început cu propria echipă din Extreme E

Nico Rosberg s-a apucat de design de maşini. A început cu propria echipă din Extreme E

Nico Rosberg, singurul pilot care l-a învins în ultimii 8 ani pe Lewis Hamilton în Formula 1, s-a retras din competiţie, da a trecut la realizat design de maşini.

Când şi-a făcut echipă de ExtremeE, Rosberg nu a mai angajat om care să se ocupe de partea estetică a automobilului. A trecut el la treabă. Piloţii de la Rosberg X Racing, Johan Kristofferson şi Molly Taylor, nu au avut niciun cuvânt de spus.

„În primul rând voi vorbi despre design. Acesta este inspirat de designul căştii mele din Formula 1, de când concuram acolo.

Să începem cu logo-ul, pentru că e parte fundamentală a designului. RXR e logo, am încercat să-l facem simetric. Rosberg X Racing şi am răsucit un R”, a explicat Rosenberg.

ExtremeE este o nouă competiţie pentru maşini cu motor electric. SUV-urile folosite au 550 de cai putere şi accelerează de la 0 la 100 kh/h în 4.5 secunde.

Sunt 9 echipei la start, fiecare având echipaj mixt, aşa cum prevede regulamentul

Conceptul a atras multe nume mari din automobilism. Sir Lewis Hamilton are o echipă, numită X44, unde piloţi sunt Sebastien Loeb şi Cristina Gutierrez. Alt campion mondial al Formulei 1, Jenson Button, are şi echipă, şi va fi şi driver.

ExtremeE se va alerga pe 3 continente, în locaţii diferite, deşert, pădure tropicală, gheţari, zone de coastă.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici