Volkswagen susţine trecerea către energia verde. Proiectul l-a costat pe producătorul german de autovehicule aproximativ 20 de milioane de euro

  • Volkswagen implementează un proiect în Grecia, numit E-Mobility
  • Proiectul va testa vehiculele electrice acolo unde se face tranziţia către zona verde
  • Proiectul Volkswagen a costat 20 de mil. de euro
832 afișări
Imaginea articolului Volkswagen susţine trecerea către energia verde. Proiectul l-a costat pe producătorul german de autovehicule aproximativ 20 de milioane de euro

Sursa foto: profimedia

Producătorul german de maşini, Volkswagen, a lansat un proiect numit E-Mobility pe insula Astypalea din Grecia. Cu ajutorul acestuia va testa adaptarea vehiculelor electrice la zonele care fac trecerea către energie verde.
 
Acesta a costat 20 de milioane de euro, iar locuitorii pot primi stilumente pentru a-şi schimba maşina convenţională cu una electrică. De asemenea, li se vor oferi opţiuni de testare a aplicaţiilor de ridesharing, în loc să folosească transportul în comun, care are program fix şi aceeaşi rută zi de zi. 
 
Herbert Diess, CEO Volkswagen: „Vom discuta şi vom include ideile oamenilor în timp ce transformăm mediul de mobilitate din jurul caselor lor. E-Mobility  le va face viaţa mai curată, mai uşoară şi mai convenabilă. Ceea ce vom vedea pe această insulă, probabil în următorii cinci ani sau şase sau şapte ani, va dura probabil în restul Europei, 20 de ani sau 3 decenii.”
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici