HOROSCOP 16 septembrie 2019: Zodiile de Foc au parte de oportunităţi inedite, iar semnele Cardinale trec prin teste în dragoste

La începutul acestei săptămâni, Luna din Berbec formează un aspect armonios cu Jupiter din Săgetător şi două tensionate cu Saturn şi Pluto retrograd din Capricorn. Primul face ca zodiile de Foc (Berbec, Leu şi Săgetător) să aibă parte de oportunităţi de dezvoltare pe plan personal şi profesional, iar următoarele două pregătesc teste în dragoste, familie şi la nivel financiar pentru semnele Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn).

6352 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 16 septembrie 2019: Zodiile de Foc au parte de oportunităţi inedite, iar semnele Cardinale trec prin teste în dragoste

HOROSCOP 16 septembrie 2019

Berbec

Începutul de săptămână nu vine, în cazul tău, şi cu o înnoire a chefului de muncă. Pare că nu ţi-a prea ajuns weekend-ul şi ai face orice să mai ai parte de puţin timp pentru tine sau cei dragi. Nu este de mirare aşadar dacă resimţi mai mult decât de obicei greutatea responsabilităţilor de la locul de muncă. Iar dacă ţi se deleagă sarcini prea dificile sau numeroase, nu ar fi o surpriză prea mare dacă se iscă unele tensiuni între tine şi unul dintre şefi, mai ales dacă acest lucru implică favorizarea unui coleg de muncă. Nu merge într-acolo.

Taur

Compensezi pentru lipsa de optimism prin eforturile persistente de care dai dovadă astăzi pentru a ieşi din pasa proastă. În anumite cazuri, s-ar putea să îţi iasă, în sensul că reuşeşti în mare să te ţii de programul pe care ţi l-ai propus pentru prima zi a acestei săptămâni. În subteran însă mocnesc temeri, frustrări şi neputinţe, mai mult sau mai puţin fondate, cu privire la modul în care vor evolua unele situaţii complicate din peisajul actual al vieţii tale. Ideal ar fi să aplici tehnica paşilor mărunţi în asemenea circumstanţe. Ia lucrurile pe rând şi vezi ce poţi face.

Gemeni

Eşti pe val la nivel social astăzi. S-ar putea să cunoşti oameni interesanţi care îţi împărtăşesc valorile şi idealuri. Ba mai mult, s-ar putea să vă potriviţi într-atât de bine încât să fii tentat(ă) să duci lucrurile mai departe prea repede. Dacă îţi propun să te alături într-un proiect sau să faci o investiţie, ar fi indicat să te gândeşti de două ori înainte să iei o decizie. Aceeaşi recomandare se aplică şi în cazul în care se ajunge în punctul de a le face unele destănuiri. Unele informaţii ar putea fi folosite împotriva ta. Circumspecţia nu îţi strică uneori.

Rac

Dacă eşti implicat(ă) într-un parteneriat de viaţă, dar mai ales unul profesional, s-ar putea să constaţi la începutul acestei săptămâni că celălalt îţi asumă un nivel neobişnuit de ridicat de autoritate. Tinde probabil să ia decizii pentru amândoi fără să discute opţiunile cu tine în prealabil. Sau poate că încearcă să te manipuleze în vreun fel, folosindu-te de slăbiciunile tale. E drept, faceţi echipă bună şi conlucraţi eficient, dar această lipsă de echilibru din relaţia voastră îţi poate pune iremediabil amprenta pe cuplul pe care îl formaţi. Caută să îi vorbeşti despre ceea ce simţi în legătură cu acest lucru.

Leu

Rezervele tale de voinţă şi automotivaţie sunt destul de scăzute astăzi. Urmările riscă să se vadă la serviciu în principal şi mai ales dacă primeşti sarcini de lucru monotone sau care îţi displac dintr-un motiv sau altul. Cum nivelul tău de creativitate este ridicat, te-ai descurca mai bine la muncile care îţi stârnesc interesul şi îţi pun mintea la contribuţie. Dar când ai de-a face cu termene-limită şi treburi anoste, îţi vine să procrastinezi şi te umpli de nervi. În cazul în care nu le poţi reprograma, ocupă-te de ele cu gândul că apoi poţi face ceva cu adevărat interesant.

Fecioară

Atmosfera din familie pare a fi una armonioasă la începutul acestei săptămâni. În fundal, s-ar putea totuşi ca lucrurile să nu meargă la fel de bine între tine şi partener. Pare să fi intervenit între voi un sentiment de neîncredere sau simţi că poate se profită de bunătatea şi loialitatea ta. Vă pricepeţi să păstraţi aparenţele, dar ar trebui să luaţi măsuri în această privinţă. În cazul altor nativi, lunea aceasta poate aduce rezvolvarea unor litigii în materie de succesiune sau legate de patrimoniu. Pe de altă parte, ceva îi împiedică să se bucure de această victorie deosebit de importantă.

Balanţă

Abilităţile tale de comunicare şi socializare se potenţiale pe fondul climatului astral de astăzi, dar efectul benefic pare să ocolească sectorul vieţii de familie şi al celui de cuplu. Mai exact, te înţelegi bine cu toată lumea în afară de partener. Ceva din modul în care merg lucrurile acasă sau ai abordat o chestiune de ordin casnic ori domestic îl face să îi sară ţandăra şi inevitabil ajungeţi să vă certaţi sau să vă aruncaţi replici acide, în cel mai fericit caz. Nu ar strica să îi oferi niţel spaţiu să se răcorească. Trebuie să ştii când să te opreşti.

Scorpion

Aşteaptă-te la provocări în plan profesional încă de la începutul acestei săptămâni. Pentru a evita orice neplăcere, este important să fii precaut(ă) şi prevăzător(oare). Mai exact, asigură-te că salvezi regulat fişierul în care lucrezi. Verifică de două ori dacă ai încărcătorul de la telefon la tine. Citeşte e-mail-urile cu atenţie înainte să le trimiţi. Problemele de ordin tehnic şi comunicarea defectuoasă stau la pândă şi încearcă să atace când ţi-e lumea mai dragă. În toată această dezordine, ar putea apărea şi oportunităţi financiare. Dar dacă nu îţi ţii capul la suprafaţă, s-ar putea să le ratezi înainte să poţi profita.

Săgetător

Zodia naşterii tale se numără printre semnele cele mai norocoase ale acestei zile de luni. Mai exact, eşti energic(ă), pozitiv(ă) şi spontan(ă), ceea ce te ajută să te faci remarcat(ă) printr-o atitudine proactivă şi orientată către rezultate. Pe de altă parte, s-ar putea ca şi excesele, mai ales de natură financiară, să facă parte din apanajul comportamentului tău de azi. Riscă să te ia valul repede, mai ales la cumpărături şi s-ar putea să cheltuieşti o bună parte din bugetul pentru acestă săptămână pe ceva care nu îţi va fi neapărat de folos pe viitor. Controlează-ţi atent obiceiurile de consum.

Capricorn

Prima impresie pe care ţi-o creează acest început de săptămână este aceea că ai ajuns în sfârşit la liman în privinţa unei chestiuni domestice sau gospodăreşti care ţi-a dat multe bătăi de cap în ultima vreme. Caută totuşi să nu zici „hop” înainte să sari gardul: s-ar putea ca tensiunile sau problemele să reapară, iar liniştea pe care ai simţit-o să nu fi fost decât acalmia de dinaintea furtunii. Bine ar fi deci să stai în gardă pentru a acţiona la timp. În caz contrar, s-ar putea să fii luat(ă) pe nepregătite. Gândeşte-te, de asemenea, la un plan de rezervă.

Vărsător

Astăzi este o zi perfectă pentru networking, fie că vizează cultivarea relaţiilor sau stabilirea altora noi. În principiu, totul pare să meargă minunat în această privinţă. Faci cunoştinţă cu oameni interesanţi de la care ai ce învăţa şi cu care poţi lega parteneriate de mare perspectivă. Ai grijă totuşi în ce declaraţii te lansezi. S-ar putea să îţi scape porumbelul referitor la cineva sau la o situaţie personală care riscă să te discrediteze. Pune-ţi azi toate rezervele de tact şi diplomaţie la contribuţie, iar cât priveşte informaţiile confidenţiale, încearcă să nu le divulgi. Unele zâmbete pot ascunde anumite intenţii maliţioase.

Peşti

În cazul tău, începutul de săptămână aduce şanse de câştig semnificativ. Afli poate că eşti eligibil(ă) pentru un bonus la salariu luna aceasta ori primeşti o sarcină de serviciu care îţi oferă oportunitatea să ceri o mărire de leafă cândva în viitorul apropiat. Dacă te vezi cu banii în mână sau primeşti promisiuni ferme că îi vei avea curând, nu te grăbi să faci investiţii, nici în proiecte personale, nici în business-uri în care eşti implicat(ă). În stadiul lor actual de evoluţie, riscă mai degrabă să îţi aducă pagube decât riscuri. Caută mai bine să faci economii decât să cheltuieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici