Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 2 octombrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

287 afișări

Partidele de opoziţie au depus moţiunea de cenzură la Parlament, a anunţat lider deputaţilor PNL Raluca Turcan. Aceasta a precizat că moţiunea a fost semnată de 237 de aleşi, printre care şi patru de la PSD. Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat că moţiunea de cenzură ar urma să fie votată, sâmbătă.

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a anunţat, aseară, după şedinţa Comitetului Executiv, că Dan Nica rămâne propunerea pentru funcţia de comisar european. Totodată a spus că dacă se cere, social democraţii au şi o propunere de rezervă, o femeie, respectiv pe Gabriela Ciot.

Executivul va aproba, azi, o hotărâre privind declanşarea procedurilor de expropriere a unor imobile proprietate privată situate în zona lucrărilor de pe Autostrada Bucureşti-Braşov, tronson Predeal-Cristian. Guvernul modifică şi o HG care prevede exproprierile pentru Pasajul Bucureşti-Domneşti

Ministerul Afacerilor Externe informează românii, care se află sau vor să călătorească în Grecia, că, azi, va avea loc o grevă a angajaţilor din sectorul public. Greva ar putea perturba traficul vapoarelor, a unor linii de metrou din Atena sau ar putea duce la suspendarea unor trenuri.

Doi oficiali au fost de acord să depună mărturie în Camera Reprezentanţilor a Statelor Unite în contextul în care aceasta a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump, relatează Reuters.

 

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici