Video ŞTIRILE OREI 09.00 | 4 octombrie 2019

MEDIAFAX vă prezintă ştirile orei 09.00

592 afișări

Viorica Dăncilă a declarat că va face remanierea Guvernului în Parlament după moţiunea de cenzură, despre care a spus că nu va fi adoptată joi de Parlament. Premierul a adăugat că nu ştie ce va face Klaus Iohannis privind numirea miniştrilor interimar, chiar dacă există decizia CCR.

O avertizare cod galben de inundaţii, valabilă pe mai multe râuri din judeţele Vaslui şi Galaţi, a fost emisă aseară de hidrologi. Potrivit specialiştilor, ca urmare a precipitaţiilor înregistrate pe unele râuri se pot înregistra depăşiri ale cotelor de atenţie. Avertizarea vizează afluenţii râului Bârlad, din judeţele Vaslui şi Galaţi.

Un bărbat de 64 de ani, rătăcit pe munte, a fost căutat este căutat, joi seara, de jandarmii din Prahova. Acesta a sunat la 112 şi a anunţat că s-a rătăcit, după ce a pornit pe traseu din Buşteni. El a oferit indicii despre locul aproximativ în care se află, iar şase jandarmi montani din cadrul Detaşamentului Sinaia au plecat în căutarea lui

Un bărbat de 37 de ani a fost prins, aseară, de poliţişti în timp ce încerca să fure dintr-un magazin din Galaţi. Acesta fusese plasat sub control judiciar într-un alt dosar în care este cercetat tot pentru furt, cu doar o zi în urmă. El a fost dus la poliţie pentru audieri şi va fi reţinut.

Uniunea Europeană "este deschisă" cu privire la propunerile oferite de premierul britanic Boris Johnson pentru Brexit, însă "nu este convinsă" de acestea, a declarat ieri preşedintele în exerciţiu al Consiliului European, Donald Tusk.

Taguri:
ştiri,
mediafax,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici