Domenech: Doresc mult noroc succesorului meu, am iubit echipa Franţei

Selecţionerul Raymond Domenech a declarat, marţi seară, după eliminarea de la Cupa Mondială, că îi doreşte mult noroc succesorului său şi a subliniat că a iubit echipa Franţei, "care are totul pentru a reuşi".

9 afișări
Imaginea articolului Domenech: Doresc mult noroc succesorului meu, am iubit echipa Franţei

Domenech: Doresc mult noroc succesorului meu, am iubit echipa Franţei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu există explicaţii, este o stare de spirit şi, ca toată lumea, sunt dezamăgit. În acest meci am revăzut tot ce-mi doream, generozitate, suflet, dar a am primit o lovitură (n.r. - eliminarea lui Gourcuff), când nu e să fie, nu e....Am consumat mult prea multă energie zilele trecute. Nu este ora bilanţului. Un cuvânt francezilor? Le spun că sunt trist, că această echipă are potenţial, îi doresc mult noroc succesorului meu. Am iubit această echipă a Franţei. Ea nu a murit, va continua mereu. Are totul pentru a reuşi", a declarat Domenech, după eliminarea Franţei, vicecampioana mondială, în urma meciului pierdut cu Africa de Sud, scor 1-2.

Reprezentativa Franţei, vicecampioana mondială en-titre, a fost eliminată, marţi, încă din faza grupelor la Cupa Mondială, după ce a pierdut două meciuri în grupa A (cu Mexic şi Africa de Sud) şi a realizat o remiză (cu Uruguay).

Franţa, adversara României în preliminariile Campionatului European din 2012, a încheiat turneul final al Cupei Mondiale din Africa de Sud cu un singur gol marcat.

Domenech va fi înlocuit la naţionala Franţei de Laurent Blanc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici