Fotbal şi muzică pe plaja Copacabana din Rio, în timpul Cupei Mondiale

O mare suprafaţă de pe plaja Copacabana din Rio de Janeiro va fi amenajată pentru a permite unui număr de 20.000 de persoane să urmărească pe un ecran uriaş cele 64 de meciuri de la Cupa Mondială din Africa de Sud şi să asiste la 25 de concerte, informează presa locală.

177 afișări
Imaginea articolului Fotbal şi muzică pe plaja Copacabana din Rio, în timpul Cupei Mondiale

Fotbal şi muzică pe plaja Copacabana din Rio, în timpul Cupei Mondiale (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Rio este singurul oraş din America de Sud inclus în FIFA Fan Fest, iniţiativă ce reuneşte pasionaţii de fotbal din întreaga lume. Alături de Rio de Janeiro, mai sunt incluse în acest proiect oraşele Roma, Paris, Berlin, Sydney şi Ciudad de Mexico.

Accesul iubitorilor de fotbal în incinta Fan Fest va fi gratuit.

Meciurile de la CM vor putea fi urmărite pe plaja Copacabana pe un ecran de 120 de metri pătraţi.

La partidele naţionalei Braziliei, ecranul va fi reorientat către exterior, astfel încât jocul să poată fi urmărit de pe plajă de 100.000 de persoane.

Cele 25 de concerte vor include demonstraţii de samba, dar şi recitaluri Dudu Nobre, Marcelo D2 şi Fundo de quintal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici