Oficialii clubului Chelsea i-au cerut lui Anelka să nu facă declaraţii publice până la finalul CM

Oficialii clubului Chelsea i-au cerut jucătorului Nicolas Anelka, exclus din naţionala Franţei pentru că l-a insultat pe selecţionerul Raymond Domenech, să nu mai facă declaraţii publice înainte de finalul Cupei Mondiale, a anunţat fratele atacantului, Claude Anelka.

8 afișări
Imaginea articolului Oficialii clubului Chelsea i-au cerut lui Anelka să nu facă declaraţii publice până la finalul CM

Oficialii clubului Chelsea i-au cerut lui Anelka să nu facă declaraţii publice până la finalul CM (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Clubul i-a cerut să nu mai spună nimic pentru moment, e mai bine pentru el să aştepte până la sfârşitul Cupei Mondiale, înainte să vorbească. Este mai bine ca turneul final să se încheie pentru a vorbi, este inutil să discutăm acum, nu ar face decât să înrăutăţească situaţia şi e mai bine ca echipa Franţei să termine această campanie la Cupa Mondială. Sper că va merge cât mai departe posibil, înainte de a clarifica această problemă de la A la Z", a spus Claude Anelka, la postul de radio francez RTL.

Întrebat despre evenimentele ce l-au influenţat pe atacantul echipei Chelsea să-i adreseze injurii lui Raymond Domenech, Claude Anelka a menţionat: "Fratele meu ştiu că este un tip liniştit, aşa că trebuie să se fi întâmplat ceva, să aşteptăm până la conferinţa de presă, el se poate explica".

Atacantul Nicolas Anelka l-a insultat pe selecţionerul Franţei, Raymond Domenech, în pauza meciului cu Mexic, scor 0-2, după ce tehnicianul i-a făcut câteva observaţii, iar oficialii FFF l-au exclus din echipă şi l-au trimis, sâmbătă, acasă. Componenţii naţionalei Franţei au refuzat să se antreneze, duminică, în semn de protest faţă de excluderea lui Anelka. Protestul s-a încheiat luni dimineaţă, când jucătorii francezi şi-au reluat antrenamentele, în localitatea sud-africană Knysna.

Franţa va juca ultimul său meci din grupa A a turneului final al Cupei Mondiale, marţi, la ora 17.00, cu Africa de Sud.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici