Rabah Saâdane: Anglia nu a fost în cea mai bună zi a sa

Selecţionerul Algeriei, Rabah Saâdane, a declarat că naţionala Angliei, cu care algerienii au remizat, scor 0-0, nu a fost vineri în cea mai bună zi, având o evoluţie mai bună în meciul anterior, cu SUA.

7 afișări
Imaginea articolului Rabah Saâdane: Anglia nu a fost în cea mai bună zi a sa

Rabah Saâdane: Anglia nu a fost în cea mai bună zi a sa (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu cred că Anglia ne-a subestimat. Nici jucătorii şi nici antrenorul Fabio Capello, un tehnician mare, pe care îl admir şi îl respect. Cred că le-am pus probleme englezilor, am jucat fotbalul nostru cu pase scurte, cu joc individual şi cred că Anglia nu a fost în cea mai bună zi a sa. Nu a fost la cel mai bun nivel al său, a fost mai bună împotriva SUA", a spus Saâdane.

Rabah Saâdane a precizat că echipa Algeriei creşte în putere, în ceea ce priveşte calitatea jocului şi încrederea. El a menţionat că algerienii mai au de jucat în grupă un meci dificil, cu SUA.

"Ştiam că va fi o grupă foarte dificilă. Am abordat-o meci după meci. Acum am planificat următorul ciclu, vom munci mult pentru recuperare, deoarece mulţi jucători sunt obosiţi, şi mai avem un meci foarte dificil cu SUA. Problema noastră este constanţa în joc. Marile echipe, Germania, Anglia, sunt capabile să facă meciuri mari consecutiv şi să îşi menţină mult nivelul de joc. Noi, facem un meci mare şi putem apoi să avem o cădere. Cel mai greu pentru noi este să menţinem nivelul jocului", a explicat tehnicianul.

Reprezentativa Algeriei a terminat la egalitate, vineri, la Cape Town, scor 0-0, meciul disputat împotriva selecţionatei Angliei, în grupa C de la Cupa Mondială din Africa de Sud.

Află aici care este programul Cupei Mondiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici