Cum alegi o bicicleta medicala pentru acasa?

Cum alegi o bicicleta medicala pentru acasa?

Bicicleta medicinala este deseori confundata cu bicicleta fitness clasica, asta mai ales din cauza faptului ca scopul este acelasi, insa conditiile in care cele doua sunt utilizate difera putin.

O astfel de bicicleta medicala este recomandata tuturor, indiferent de varsta. Si pentru ca este mai usor de folosit ea poate fi foarte utila si acasa, sau in special acasa, acolo unde poate fi accesibila si persoanelor care se deplaseaza mai greu sau ar avea o problema in a merge aproape zilnic la sala de fitness.

Atunci cand va decideti sa cumparati o astfel de bicicleta medicinala pentru acasa trebuie insa sa tineti cont de cateva aspecte:

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de WhitePress SRL

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16283

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici