GALA ONEECOSYSTEM CLUJ-NAPOCA

GALA ONEECOSYSTEM CLUJ-NAPOCA

Comerţul online a ajuns să reprezinte un business de peste 3 trilioane de dolari anual şi creşte constant, depăşind estimările specialiştilor. În România, în 2022, tranzacţiile pe internet ar putea ajunge la cinci miliarde de euro.


Dealshaker este o platformă de e-commerce şi un furnizor de servicii de publicitate către o bază de clienţi şi utilizatori foarte amplă. Platforma permite tranzacţii promoţionale între C2C, B2C şi B2B, în combinaţie de numerar (EUR) şi criptovalută.


Suntem o comunitate de peste 3.7 milioane de cumpărători online care deţinem capital şi folosim această platformă de comerţ online care îşi propune să atingă rulaje de 30 miliarde de dolari anual.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Mediafax

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16246

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici