PC Garage sărbătoreşte 16 ani de gaming, oferind cadou 2.000 de periferice ASUS

PC Garage sărbătoreşte 16 ani de gaming, oferind cadou 2.000 de periferice ASUS

PC Garage, unul dintre cele mai mari magazine online de produse IT şi electronice din România, împlineşte anul acesta 16 ani de activitate, timp în care a fost tot timpul alături de pasionaţii IT din România, de gameri şi de modderi. Cu ocazia acestei zile, magazinul oferă clienţilor săi 2000 de periferice ASUS cadou şi reduceri substanţiale la numeroase produse.

Oferind nu doar produse ci şi pasiune pentru IT, în timpul acestor 16 ani, PC Garage a strâns în jurul său o superbă comunitate formată din numeroşi pasionaţi de tehnologie, gameri din toate colţurile ţării, oameni pasionaţi de modding dar şi amatori de tehnologie.

Implicaţi în numeroase evenimente, atât pentru gameri cât şi pentru modderi, PC Garage a dat dovadă de seriozitate şi a reuşit în 16 ani să formeze oameni dedicaţi în tehnologie. Pentru a sărbători acest succes, ca în fiecare an, magazinul oferă premii considerabile şi reduceri la numeroase produse disponibile pe site.

Comunicat de presă furnizat şi asumat de All For You Consulting

Citeşte comunicatul în întregime la adresa: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15487

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici