Românii scapă de electrocasnicele vechi, iar copiii lor se joacă de-a reciclarea

Românii scapă de electrocasnicele vechi, iar copiii lor se joacă de-a reciclarea în campania „România Reciclează”

Asociaţia Environ a lansat miercuri, 29 iunie la Hârşova, o nouă ediţie a campaniei „România Reciclează”, unul dintre cele mai de succes programe naţionale de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE).

Campania care a ajuns deja la cea de-a şaptea ediţie, se desfăşoară în 2022 într-un format complex care îmbină componenta de colectare a deşeurilor electrice de la populaţie cu ateliere şi jocuri eco-educative pentru copiii şi tinerii din localităţile din ţară.

Programul „România Reciclează” se adresează tuturor locuitorilor, companiilor sau instituţiilor din oraşele şi comunele participante în program care deţin şi doresc să predea spre reciclare aparatura electronică veche sau defectă. Aceştia pot solicita colectarea gratuită de la domiciliu sau sediu a deşeurilor voluminoase prin apel telefonic la call center 031.827.0000 şi de asemenea pot preda direct deşeurile de mici dimensiuni în punctele de colectare agreate de Environ cu reprezentanţii primăriilor.

 

Comunicat de presă furnizat şi asumat de Asociatia Environ

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=16422

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici